shop home / methode Innovate or Dinosaur

Shop

Update Corona virus

Om te beginnen wil ik iedereen sterkte en gezondheid wensen in deze periode.

Voor bestellingen van Gold Label Creation en mijn andere webshop Coaching Tools Benelux heb ik een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in verband met het Corona-virus, om de bestelde producten zo hygienisch mogelijk in te pakken en versturen.

Degene die een bestelling verzamelt en inpakt zal dit doen met mondkapje op en gewassen handen. En ik let er strak op dat ze niet worden ingepakt door iemand met verkoudheids- of andere ziekteverschijnselen.

Zolang de pakketpost wordt bezorgd door MyParcel en PostNL kan je dan ook nog gewoon bestellen en je pakket in Nederland ontvangen binnen de normale bezorgtijden. Bij buitenlandse bestellingen wordt er wel bezorgd maar in het algemeen met vertraging, dit hangt af van de bestemming.
Als de verwachte levertijd meer dan 4 werkdagen beslaat zal ik eerst contact opnemen met de koper om te overleggen.

We komen deze tijden gezamenlijk door,
met hartelijke groet,

Pascall de Groen

Info

Waarom
Innoveer je team of organisatie op een originele, betrokken manier - zonder maar één post-it te gebruiken!

Innovate or Dinosaur gaat niet alleen over het genereren van ideeen. Het helpt je ook om te onderzoeken hoe die ideeen werkelijkheid kunnen worden, en om vaardigheden op te bouwen om innovatief te denken op elk moment van de dag. Zoals Steve Jobs eens zei; "Innovation comes from people meeting up in the hallways or calling each other at 22.30u at night with a new idea".
wit

Wat is Innovate or Dinosaur
Innovate or Dinosaur is een origineel en effectief innovatiespel dat teams, bedrijven en organisaties helpt om creatief en kritisch te denken, en om nieuwe ideeën te genereren en evalueren voor actuele werkactiviteiten, producten en diensten.

Innovate or Dinosaur bestaat uit twee unieke onderdelen, die apart of gezamenlijk gespeeld kunnen worden, afhankelijk van waar je bent in het innovatieproces.

Als je nieuwe, originele, ideeën wilt genereren; EXPLORE. Als je ideeën tot actie wilt brengen; EVOLVE!
Het spel is ontworpen door de zussen Tamara en Shawna Eberle, twee Canadese innovatie-specialisten met jarenlange ervaring in strategie en innovatie. Gold Label Creation is de Europese distributeur van Innovate or Dinosaur.

Kijk voor een korte impressie van Innovate or Dinosaur naar de video ‘excellent return on investment', van één van onze klanten, onderaan deze pagina.
wit

Prijzen in Can$
De prijzen van Explore en Evolve, de twee Innovate or Dinosaur spellen, en de navullingen, worden in deze webshop vermeld in Canadese Dollars. Als je (één van) deze producten bestelt dan worden de prijzen omgerekend naar euro's met behulp van de wisselkoers van die dag.
wit

Welk vakgebied
Innovatie, strategie, verander- en verbetertrajecten op elk niveau in de organisatie.
Door Innovate or Dinosaur ontstaan naast ideeen en oplossingen tevens teambuilding en begrip voor elkaars werk en problemen, dus de spellen zijn ook zeer geschikt voor een team- of bedrijfsdag.
wit

Gebruiksmogelijkheden
Innovate or Dinosaur kan op verschillende manieren gespeeld worden. Je kan het spel samen, in kleine teams, of in groepen tot 200 personen inzetten, of je kan onderdelen van het spel gebruiken om creatief te worden en tot actie over te gaan.

Om een aantal manieren te noemen:
- wanneer je op een ontspannen speelse manier nieuwe, haalbare ideeen voor problemen, issues, en uitdagingen wilt creeren,
- wanneer je geïdentificeerde kansen van je marktonderzoek wilt omzetten in innovatieve acties
- wanneer je op een effectieve, snelle en leuke manier een interessant idee op verschillende dimensies wilt evalueren,
- als je de uitkomst van een innovatie-evaluatie visueel voor iedereen wilt maken
- wanneer je een bepaald aspect van je business wilt innoveren, zoals customer service of een operationeel system
- wanneer je je werknemers wilt betrekken om hun ideeen te delen, interdisciplinair samen te werken en van elkaar te leren
- ... en nog vele andere mogelijkheden.

Als je Innovate or Dinosaur speelt dan zijn er ook winnaars. Dit kunnen spelers of teams zijn die de snelste tijd hebben neergezet, of die het beste idee hebben bedacht. Onze ervaring is dat deelnemers/teams het erg leuk vinden om hun idee te pitchen voor de rest van de groep, en met een prijs en certificaat af te sluiten (ook hierin kunnen wij ondersteunen).
wit

Taal
De spellen en accessoires van Innovate or Dinosaur zijn in het Engels.
wit

Consultancy / coaching / workshops
Benieuwd wat Innovate or Dinosaur voor jouw bedrijf, praktijk of organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Pascall de Groen (pascall@goldlabelcreation.com) voor een vrijblijvende afspraak over het (begeleiden van) dit originele en effectieve innovatiespel.
wit

Impressie van een klant
De korte video ‘Innovate or Dinosaur – excellent return on investment' geeft een goede impressie van dit originele innovatiespel.

 

© website designed and created by Gold Label Creation