Workshops & Trainingen

Wil je de mogelijkheden en benefits van de visuele tools van deze webshop zelf ervaren en leren?

Ben je toe aan het uitbreiden van je kennis en vaardigheden? Om even tijd te nemen voor jezelf en je professionele toolbox uit te breiden?

Pascall de Groen is een ervaren en gecertificeerd trainer, en geeft onder de naam Gold Label Strategy train-the-trainer workshops en trainingen aan bedrijven, organisaties en professionals.
In en met de methoden en tools die je in deze webshop kan vinden, namelijk Lego® Serious Play®, Points of You® (Benelux), het Business Model Canvas, Value Proposition Canvas en het Empathy Canvas.

De workshops en trainingen zijn interactief en persoonlijk, je ervaart de tools en methoden zelf, en krijgt advies hoe ze toe te passen op je eigen vakgebied, en te combineren met de methoden en modellen die je al gebruikt.

Je kan je aanmelden voor de geplande trainingen die op de agenda staan, je interesse aangeven voor de eerstvolgende training, of contact opnemen voor een incompany training of maatwerk.

Op dit moment biedt Gold Label Strategy de volgende workshops en trainingen aan:

Understanding
Your Business Model II
(min. halve dag)

Vergroot openheid, betrokkenheid en de kennis van achtergronden binnen je hele organisatie, op basis van je bedrijfsmodel.

Voor managementteam & de hele organisatie.

© website designed and created by Gold Label Creation