Workshops & Trainingen

Wil je de mogelijkheden en benefits van de visuele tools van deze webshop zelf ervaren en leren?

Ben je toe aan het uitbreiden van je kennis en vaardigheden? Om even tijd te nemen voor jezelf en je professionele toolbox uit te breiden?

Pascall de Groen is een ervaren en gecertificeerd trainer, en geeft onder de naam Gold Label Strategy train-the-trainer workshops en trainingen aan bedrijven, organisaties en professionals.
In en met de methoden en tools die je in deze webshop kan vinden, namelijk Lego® Serious Play®, Points of You (Benelux), het Business Model Canvas, Value Proposition Canvas en het Empathy Canvas.

De workshops en trainingen zijn interactief en persoonlijk, je ervaart de tools en methoden zelf, en krijgt advies hoe ze toe te passen op je eigen vakgebied, en te combineren met de methoden en modellen die je al gebruikt.

Lustrum Points of You

Points of You, één van inspirerende visuele methoden uit de webshop van Gold Label Creation, bestaat 10 jaar in maart!
Daarom bieden Gold Label Creation en Points of You Benelux drie speciale lustrum activiteiten aan, om de inspirerende tools van Points of You zelf te ervaren - natuurlijk met een leuke lustrum-verrassing!

25 maart; De Lustrum Introductie Workshop 'Your Inner Space' - in Hilversum.
In deze speciale introductie workshop, gegeven door de Benelux Country Leader van Points of You, maak je kennis met Points of You en Lego® Serious Play®, twee speelse en inspirerende methoden en werkvormen, en je komt op een leuke en verrassende manier jezelf tegen.

30 maart; De Dag van de Coaching Game
Een interactieve dag met informatie, activiteiten en interessante aanbiedingen van de Coaching Game.

7 april; De Lustrum Training 'Points of You voor Professionals' - in Hilversum.
Een speciale lustrum training, gegeven door de Benelux Country Leader van Points of You, met voor elke deelnemer een leuke verrassing!
Ervaar en leer nieuwe inspirerende technieken met veelzijdige en effectieve tools, als aanvulling van je professionele toolbox.

© website designed and created by Gold Label Creation